Välgörande tavlor

Hej, jag heter Lars Dahlgren och är grundare av Biild. Det här är en av mina drömmar. Att få arbeta med bilder och måla men samtidigt göra gott för andra. För varje tavla som säljs av Biild skänks pengar till välgörande ändamål eller organisationer som gör nytta för vårt samhälle. Varje såld tavla gör skillnad.

 

Jag kallar mig inte för kostnär utan är mer en bildskapare. Jag har drivit en reklambyrå i över 25 år och mitt stora intresse har alltid varit att skapa bilder. Nu får jag göra detta på riktigt. Jag vill att mina målningar ska vara färgrika och skapa positiva känslor.

 

Jag skapar även specialanpassade målningar för en speciell plats eller väggyta. Under åren har jag fått möjlighet att skapa många målningar till företag som en del i deras kommunikation och genom min reklambyråns arbete. Jag har bland annat gjort verk till Promax, SJ, AU-system, Transport arbetarförbundet och Telia MegaCom.

 

Verken signerar jag med Dallas. Det är en gammal historia som startade i unga år när jag spelade ishockey, sedan dess har namnet följt mig – så det fick bli min signatur.

 

Hoppas att du tycker om det jag gör. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har några speciella önskemål.

 

Hälsningar

 

Lars ”Dallas” Dahlgren

Bildskapare

E-post: lars.dahlgren@biild.se

Telefon: 070-877 07 48

Pengar till välgörenhet

Hur mycket pengar som går till välgörenhet ser du tydligt vid respektive tavlas pris. Där står även vilken organisation som verket stöttar.

Organisationer vi stöttar

För tillfället har vi valt att skänka pengarna till Barncancerfonden, organisationen Aldrig ensam och Psoriasisförbundet.

Vi vill hjälpa fler och tar gärna emot förslag på andra organisationer som vi kan stötta. Hör gärna av er till oss om ni har önskemål eller idéer.

Jag vill gärna bli kontaktad